Viagra σε απευθείας σύνδεση στην Ελλάδα

Η πρόωρη εκσπερμάτιση δεν είναι μια θανατηφόρα ασθένεια, αλλά είναι μια κατάσταση που κάνει τις ζωές των ανθρώπων να γίνονται άβολα και δυσάρεστες. Αλλά η χειρότερη από αυτή την προϋπόθεση είναι ότι δεν επηρεάζει μόνο τους άνδρες, αλλά προκαλεί και σοβαρή βλάβη στη συναισθηματική υγεία των γυναικών.

Υγεία πυελικού εδάφους για άντρες

Τι είναι η πρόωρη εκσπερμάτιση;

Αυτός ο τύπος σεξουαλικής κατάστασης είναι όταν ο άνθρωπος εκσπερματώνει σε μια χρονική περίοδο ταχύτερα από το κανονικό. Όταν ο άνθρωπος εκσπερματώνει ταχύτερα, δημιουργεί μια ταλαιπωρία μεταξύ του ατόμου που πάσχει από την κατάσταση και του άλλου ατόμου με τον οποίο έχει σεξουαλική επαφή.

Υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν από πρόωρη εκσπερμάτωση στην Ελλάδα;

Στην Ελλάδα, όπως και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, ένας μεγάλος αριθμός ανδρών πάσχουν από πρόωρη εκσπερμάτωση. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες μελέτες, 12,2 εκατομμύρια άτομα στην Ελλάδα είναι άνδρες, τουλάχιστον 21% των οποίων πάσχουν από PE (πρόωρη εκσπερμάτιση). Μιλάμε μόνο για έναν μικρό αριθμό, το ελάχιστο ποσοστό είναι 2.562.000 (21%), δεδομένου ότι η ίδια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Royal Greecen College of General Practitioners, το υψηλότερο ποσοστό ανδρών που πάσχουν από PE στην χώρα φτάνει το 31% ολόκληρο τον αρσενικό πληθυσμό.

Ποια είναι η πιθανότητα να πάθω από πρόωρη εκσπερμάτωση;

Εάν είστε ο τύπος του ατόμου που συχνά αυνανίζεται αρκετές φορές την ημέρα , τότε έχετε μεγάλες πιθανότητες να υποστείτε Π.Ε. στο μέλλον. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους ένας άνθρωπος μπορεί να αναπτύξει PE στην προσωπική του ζωή. Μπορείτε να κάνετε την προσωπική διάγνωση τον εαυτό σας, λαμβάνοντας τον χρόνο που εκσπερματίζετε. Ένας άνδρας μπορεί να διαρκέσει τουλάχιστον 10 έως 15 λεπτά κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής πριν από την εκσπερμάτιση. Αλλά εάν πάσχετε από ΡΕ, η χρονική σας απόσταση έως την εκσπερμάτιση μπορεί να είναι μεταξύ 3 και 6 λεπτών. Μερικοί άνδρες με PE εκσπερμάτισης σε λιγότερο από 2 λεπτά. Συνήθως το ΕΚ επιτίθεται στους άντρες μεταξύ 18 και 35 ετών. Αλλά κατά τη διάρκεια της τελευταίας μελέτης τα ποσοστά που φαίνονται δεν δείχνουν ηλικιακές ομάδες, λέγεται ότι οποιοσδήποτε από τα 12 εκατομμύρια που ζουν στην Ελλάδα μπορεί να υποφέρει από την ΠΕ ανά πάσα στιγμή.

Υπάρχουν αποτελεσματικές θεραπείες για ΡΕ;

Στην Ελλάδα και στις περισσότερες χώρες με άτομα που πάσχουν από αυτή την πάθηση, η προσφορά θεραπειών για το PE είναι μεγάλη. Αλλά για κάθε άνθρωπο η θεραπεία είναι διαφορετική, δεδομένου ότι υπάρχει η πιθανότητα μερικοί άνθρωποι να υποφέρουν από PE λόγω σωματικών ή ψυχολογικών αιτιών. Το πιο γνωστό φάρμακο για τη θεραπεία της PE είναι η ναποξετίνη. Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται από άνδρες νόμιμης ηλικίας μέχρι 65 ετών. Είναι μια από τις πιο ισχυρές επιλογές στην αγορά για την καταπολέμηση της PE.

Αρχικά γνωστό στην αγορά ως Priligy, αλλά χάρη στις διαφορετικές προσφορές στην αγορά, οι αγοραστές μπορούν να βρουν φθηνότερες επιλογές. Οι περισσότεροι άνδρες επιδιώκουν επίσης την ψυχολογική βοήθεια για τη θεραπεία της PE. Μερικοί επαγγελματίες λένε ότι η πρόωρη εκσπερμάτωση μπορεί να προκληθεί από υψηλά επίπεδα στρες ή τραύμα που προκαλούνται από σεξουαλικές εμπειρίες.

Άλλα φάρμακα χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της PE έμμεσα

Μερικοί άνδρες λαμβάνουν κιτρικό σιλδεναφίλη για να έχουν πιο διαρκή στύση, ανεξάρτητα από το πόσες φορές ο άνθρωπος εκσπερματίζει. Αυτοί οι τύποι φαρμάκων συνδυάζονται με χρήση προφυλακτικού για την αύξηση της απόδοσης κατά τη σεξουαλική επαφή.

Ποια είναι η πιθανότητα εξεύρεσης μόνιμης θεραπείας για ΡΕ;

Οι πιθανότητες είναι υψηλές εάν ο άνδρας αναζητήσει κάθε δυνατή βοήθεια. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το PE μπορεί να προκληθεί από σωματικά ή ψυχολογικά προβλήματα. Μελέτες δείχνουν ότι υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες που προκαλούν βλάβη στη σεξουαλικότητα του ανθρώπου και αυτό μπορεί να προκαλέσει ΠΕ. Τέτοιου είδους πράγματα μπορούν να ανακαλυφθούν κατά τη διάρκεια της ψυχολογικής βοήθειας για να βρεθεί η θεραπεία.

Σύμφωνα με έρευνα στο elladafarmakeio.com Στην Ελλάδα είναι δυνατό να βρεθεί μια θεραπεία για πρόωρη εκσπερμάτιση. Το δύσκολο είναι ότι οι περισσότεροι άνδρες δεν γνωρίζουν πού πρέπει να πάνε για να αρχίσουν να λαμβάνουν θεραπεία, καθώς οι περισσότεροι νιώθουν ντροπή για να αποκαλύψουν ότι πάσχουν από PE. Οι πιο συχνές επαγγελματίες για τη θεραπεία της PE είναι οι ουρολόγοι, αλλά η περιοχή σεξουαλικής ψυχολογίας είναι διαθέσιμη στα περισσότερα νοσοκομεία και κλινικές.

Ο συνδυασμός των ναρκωτικών, η ψυχολογική βοήθεια και οι αλλαγές στην προσωπική ζωή του ανθρώπου θα είναι σημαντικές για την εξεύρεση μόνιμης θεραπείας, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που είναι χρόνιες και μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο προσωρινά.

Όσο πιο νεότερος είναι το άτομο που υποφέρει από ΡΕ, οι πιθανότητες θεραπείας εντελώς είναι μεγαλύτερες με οποιαδήποτε θεραπεία. Τα φάρμακα δεν έχουν μακροχρόνιες παρενέργειες, γεγονός που εγγυάται ότι η βραχυπρόθεσμη και μακροχρόνια χρήση δεν είναι τόσο επιβλαβής για το αρσενικό σώμα.

Δημοσιεύθηκε από Μαρκέτος Αλέξανδρος

Γιατρός από την Αθήνα. Έχω τελειώσει το Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

7 Σχόλια

  1. Έχει περάσει πολλές φορές τώρα που είχα ένα θέμα πρόωρης εκσπερμάτωσης. Δεν είμαι σίγουρος για το τι την προκαλεί, αλλά πρέπει να το φροντίσω σύντομα. Αρχίζω να γίνω παρανοϊκός γι 'αυτό.

  2. Κατά την άποψή μου και από τους ανθρώπους που παρατηρήσαμε, είναι ένα από τα κύρια εργαλεία που δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Κάποιος μπορεί να κερδίσει μερικά επιπλέον λεπτά από τη σωστή αναπνοή και την αντίστροφη kegels αλλά για να φτάσει σε υψηλή ικανότητα και τον πλήρη έλεγχο που χρειάζεται για να εκπαιδεύσει την ψυχή και το σώμα του τα επίπεδα της διέγερσης και να εκπαιδεύσει τον εαυτό του για να πάει περισσότερο. Δεν βλέπω πώς μπορεί κανείς να κάνει μια πολύ καλή πρόοδο χωρίς να φθείρει.

  3. Η πρόωρη εκσπερμάτιση μπορεί να φαίνεται σαν ένα θέμα για αστεία για πολλούς ανθρώπους, αλλά για μένα δεν ήταν ποτέ. το σενάριο της χειρότερης περίπτωσης δεν είναι σε θέση να δώσει την ευχαρίστηση των γυναικών στο κρεβάτι, ακόμη και επιδεινώθηκε όταν είναι η σύζυγός σας.

  4. Ήμουν σε μια ημερομηνία Tinder και αποφασίσαμε να πάρουμε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Πληρώσαμε για το δωμάτιο και ξεκινήσαμε κάποια ερωτικά παιχνίδια. Λίγα λεπτά στο συνειδητοποίησα ότι είχα πρόβλημα, Πρόωρη εκσπερμάτιση. Ήταν μια εξαιρετικά ενοχλητική κατάσταση, αλλά αυτό συνέβη.

  5. Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που ο σύζυγός μου είχε ένα παράδειγμα πρόωρης εκσπερμάτωσης. Ήμασταν στο κρεβάτι μαζί και μόλις ξεκινούσαμε, πήραμε μια στιγμή για να αλλάξουμε τη θέση και το επόμενο πράγμα που ήξερα ότι τελείωσε. Ήταν κατανοητή αμηχανία, αλλά αυτό που δεν περίμενα ήταν τα αρνητικά συναισθήματα που είχα για την κατάσταση. Ένιωσα σχεδόν σαν να ήμουν εγωιστής με κάποιο τρόπο μη μου έδωσε την ευκαιρία να απολαύσω την εμπειρία, ακόμα κι αν λογικά καταλαβαίνω ότι δεν ήθελε αυτό να συμβεί. Αυτοί οι τύποι καταστάσεων είναι πολύ προσωπικοί και μπορούν να το κάνουν γεμάτο συναισθηματικά.

  6. Ο φίλος μου υπόσχεται ότι είναι σεξουαλικά ελκυσμένος για μένα, αλλά έχει προβλήματα να πάρει σκληρά ή / και να μείνει σκληρά και με κάνει πολύ ανασφαλές. Είναι πολύ τόνισε όλη την ώρα, αλλά ήταν στην αρχή της σχέσης μας πάρα πολύ ακόμα δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει σκληρό. Ξέρω την απόδειξη ότι υπέφερε από αυτό εδώ και χρόνια, αλλά δεν μπορώ παρά να κατηγορήσω τον εαυτό μου. Τίποτα δεν φάνηκε να βοηθήσει και δεν θα πάει σωστά στον γιατρό για αυτό το πρόβλημα. Είναι σαν να μην θέλει να βοηθήσει.

  7. η πρόωρη εκσπερμάτωση πρέπει να θεωρείται ως ένα φυσιολογικό ζήτημα, εφόσον δεν εμφανίζεται πολύ συχνά. πολλοί άνδρες έχουν άγχος σχετικά με το σεξ λόγω προηγούμενων εμπειριών

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *