Viagra σε απευθείας σύνδεση στην Ελλάδα

Πώς να αντιμετωπίσετε τη στυτική δυσλειτουργία με το Levitra (Vardenafil) Levitra Greece

Όταν οι άνδρες μεγαλώνουν αρχίζουν να βιώνουν τις επιπτώσεις του χρόνου και ένα από τα συμπτώματα της γήρανσης είναι η στυτική δυσλειτουργία. Η στυτική δυσλειτουργία είναι μια ιατρική πάθηση που επηρεάζει αποκλειστικά τους άνδρες όπου δεν είναι πλέον σε θέση να πάρουν στύση. Η στυτική δυσλειτουργία επηρεάζει κυρίως τους άνδρες άνω των 50 ετών, αλλά μπορεί επίσης να επηρεάσει τους άνδρες που είναι νεότεροι. Η πιο κοινή θεραπεία για τη στυτική δυσλειτουργία είναι ένα φαρμακευτικό φάρμακο που ονομάζεται Levitra. Το Levitra περιέχει και δραστικό συστατικό που ονομάζεται vardenafil που χαλαρώνει τους μύες στα τοιχώματα του αίματος με αποτέλεσμα την αυξημένη ροή του αίματος στο πέος. Όταν ένας άντρας έχει στυτική δυσλειτουργία, δεν μπορεί να κάνει σεξουαλική επαφή, αφού το πέος του δεν γίνεται όρθιο. Αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί λαμβάνοντας το Levitra 30 λεπτά πριν από το σεξ, καθώς μπορεί να αποκαταστήσει την ικανότητα ενός άνδρα να πάρει στύση.

Το Levitra περιέχει ένα δραστικό συστατικό που ονομάζεται vardenafil, το οποίο μπορεί να χαλαρώσει τους μυς των αιμοφόρων αγγείων που μεταφέρουν αίμα στο πέος. Καθώς οι μύες είναι σε θέση να χαλαρώσουν, το σήμα που αποστέλλεται από τον εγκέφαλο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης τους αναγκάζει να επεκταθούν αφήνοντας περισσότερη ροή αίματος μέσω αυτών. Καθώς αυτό το υπερβολικό αίμα φτάνει στο πέος αποθηκεύεται σε δύο περιοχές που ονομάζονται corpus cavernosum. Την ίδια στιγμή που η ροή του αίματος αυξάνεται στο πέος, τα αιμοφόρα αγγεία που μεταφέρουν αίμα μακριά από το πέος συστέλλονται και αφήνουν λιγότερο αίμα έξω. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη συσσώρευση αίματος στο πέος προκαλώντας την επέκταση και τη δυσκολία. Όταν το πέος είναι όρθιο, ένας άντρας μπορεί να κάνει σεξουαλική επαφή, αλλά χωρίς στύση αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Για ζευγάρια που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια οικογένεια, η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να είναι σοβαρός αναστολέας.

Ο ευκολότερος τρόπος διάγνωσης με στυτική δυσλειτουργία είναι να μεταβιβάσετε τα συμπτώματά σας στο γιατρό σας. Ο γιατρός σας μπορεί να αξιολογήσει την κατάστασή σας και να σας διαγνώσει με στυτική δυσλειτουργία. Στη συνέχεια μπορούν να γράψουν μια συνταγή για ένα φάρμακο στυτικής δυσλειτουργίας όπως το Levitra. Δεν είναι ιδανικό να παίρνετε το Levitra χωρίς πρώτα να συμβουλευτείτε το γιατρό σας, καθώς έχει κάποιες αρνητικές επιπτώσεις εάν αναμιχθεί με ορισμένα άλλα φάρμακα. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται ενοχλητικό, το να είσαι ανοιχτός με τον γιατρό σου είναι ο μόνος τρόπος για να κάνεις τα απαραίτητα βήματα για τη θεραπεία της κατάστασής σου. Η στυτική δυσλειτουργία επηρεάζει περίπου ένα εκατομμύριο άνδρες στην Ελλάδα καθιστώντας την μια κοινή κατάσταση, παρόλο που οι άνδρες δύσκολα μιλούν για αυτό.

Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί επίσης να έχει επιβλαβείς επιπτώσεις σε μια σχέση και δεν επηρεάζει μόνο τον άνδρα στη σχέση. Η έλλειψη σεξουαλικής δραστηριότητας μπορεί να επιδεινώσει μια σχέση και να προκαλέσει προβλήματα ειδικά εάν ένας άντρας δεν είναι ειλικρινής για την κατάστασή του. Μπορεί να φαίνεται ενοχλητικό να θέσετε το θέμα με τον σύντροφό σας, αλλά είναι καλύτερο να είστε ανοιχτοί και να τους ενημερώσετε για την κατάστασή σας. Είναι δύσκολο για έναν σύντροφο να σας υποστηρίξει εάν δεν γνωρίζει τον αγώνα σας.

Δημοσιεύθηκε από Μαρκέτος Αλέξανδρος

Γιατρός από την Αθήνα. Έχω τελειώσει το Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

3 Σχόλια

  1. Είμαι τόσο χαρούμενος που βρήκα επιτέλους τη Levitra. Είμαι 65 ετών και νιώθω ότι επέστρεψα στο χρόνο στα 20 μου. Είχα πολύ λιγότερες παρενέργειες από οτιδήποτε άλλο δοκίμασα και αυτό διαρκεί 6 ώρες μερικές φορές. Το έχω χρησιμοποιήσει τουλάχιστον 50 φορές ήδη και δεν φαίνεται να έχει επιβραδυνθεί καθόλου. Ευχαριστώ Levitra !! "

  2. Είμαι ένας μεσήλικας άνδρας με στυτική δυσλειτουργία και ο φίλος μου που είπε ότι ο Levitra εργάστηκε γι 'αυτόν, μου συνέστησε το προϊόν όταν άρχισα να τον εξαερίζω για τα άγχη μου στο μπαρ. Αξίζει σίγουρα να δείτε το Levitra. Είμαι σε θέση να σηκώνομαι εύκολα και οι διασκεδαστικές στιγμές τη νύχτα με τη γυναίκα μου επέστρεψαν πάλι μαζί με πολύ περισσότερο χρόνο μαζί. Δεν είχα άλλες παρενέργειες εκτός από μια μικρή φαγούρα στο πόδι μου μερικές φορές.

  3. Νομίζω ότι η Levitra έχει την ικανότητα να είναι πολύ καλή, αλλά χρειάζεται ακόμα περισσότερες δοκιμές. Φαίνεται ότι έχει τουλάχιστον κάποιο από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά φαίνεται επίσης να υπάρχουν μειονεκτήματα από αυτό για σχεδόν κάθε άτομο. Υποθέτω ότι εξαρτάται από το πόσο είστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσετε τις παρενέργειες.

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *