Viagra σε απευθείας σύνδεση στην Ελλάδα

ΕΔ Διαπολιτισμική

Ποιες είναι οι καλύτερες θεραπείες για τη στυτική δυσλειτουργία

Όταν πρόκειται για αγάπη, ένα από τα χειρότερα συναισθήματα στον κόσμο δεν είναι σε θέση να εκφράσει την αγάπη με κάθε δυνατό τρόπο. Αυτό περιλαμβάνει φυσική! δυστυχώς σε κάποιο σημείο της ζωής κάθε ανθρώπου μπορεί να τρέξει σε μια τέτοια κατάσταση, ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεται για αυτή την ιδιαίτερη αγάπη στη ζωή του. Η στυτική δυσλειτουργία είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί, αλλά για εκείνους που έχουν ασχοληθεί με αυτό για κάποιο χρονικό διάστημα, το πιο δύσκολο πράγμα μπορεί να είναι να υπολογίσουμε τι είδους φάρμακο πρέπει να πάρουμε για να αντιμετωπίσουμε τη στυτική δυσλειτουργία τους! ξέρω ότι πρόκειται να ακούγεται προκατειλημμένος θεωρώντας ότι είμαι αυτός που γράφει αυτό το άρθρο, αλλά θέλω να σας πω για το φάρμακο που εργάστηκε για μένα ονομάζεται Levitra.

Levitra

Το Levitra, το οποίο είναι επίσης γνωστό ότι κυκλοφορεί με το όνομα Vardenafil, λειτουργεί όπως και κάθε άλλη θεραπεία για την ED. Προκαλεί τους μύες που βρίσκετε στα αιμοφόρα αγγεία του πέους σας να χαλαρώσουν για να επιτρέψουν το αίμα να ρέει και να πιάζεται μέσα στους θαλάμους των αρσενικών γεννητικών οργάνων, επιτρέποντας στο αρσενικό να πάρει μια στύση. Ένα από τα προνόμια σε ένα φάρμακο όπως το Levitra είναι ότι δεν θα πάρετε μόνο μια στύση επειδή το πήρατε, πρέπει ακόμα να προκληθείτε σεξουαλικά για να γίνετε όρθιος και έτοιμος για δράση.

ΓΡΗΓΟΡΗ αντίδραση

Ένα πράγμα που πρέπει να προσέχετε όμως είναι ότι όταν παίρνετε Levitra θα πρέπει να θυμάστε ότι μια μεγάλη ποσότητα αίματος πρόκειται να ρέει σε μέρη που ίσως να μην είστε συνηθισμένοι σε αυτό το σημείο και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή πτώση του αίματος πίεση, ώστε να είστε βέβαιοι ότι είστε ενήμεροι για το περιβάλλον σας και προσπαθήστε να παραμείνετε σταθεροί στα πόδια σας. Το τελευταίο πράγμα που θα θελήσετε είναι να σκοντάψετε ή να περάσετε όταν τελικά θα είστε τυχεροί. Θα μπορείτε να γνωρίζετε το Levitra όταν το βλέπετε, έρχεται σε ένα πολύ ξεχωριστό χρώμα ροδάκινου με τον αριθμό 20 ή κάποιο άλλο σφραγισμένο στη μία πλευρά με βάση τη δοσολογία που σας έχει συνταγογραφηθεί και η λέξη Bayer εκτυπώνεται δύο φορές κάθετα μεταξύ τους το κέντρο.

Τι να γνωρίζετε

Εάν λάβετε ένα φάρμακο που φαίνεται διαφορετικό από αυτό, βεβαιωθείτε ότι αφήσατε τον φαρμακοποιό να γνωρίζει την πιθανότητα να σας χορηγηθεί λάθος φάρμακο. Αρκεί να πείτε ότι ίσως γνωρίζετε ήδη τι είναι το Levitra και, πιθανότατα, ξέρετε τι κάνει μια φαρμακευτική αγωγή για το ED, αν είναι απλώς να αντιστρέψετε αυτό που ήδη ξαφνικά δεν μπορείτε να κάνετε τώρα. Έτσι αφήνετε να μιλήσετε για γεγονότα, επειδή υπάρχουν πολλές πληροφορίες που μπορεί να θέλετε ή πρέπει να γνωρίζετε πριν μιλήσετε με το γιατρό σας για το Levitra. Πρώτα απ 'όλα είναι ότι πρέπει να γνωρίζετε τι είστε και να μην είστε αλλεργικοί. Όπως αναφέρθηκε, το Levitra περιέχει το χημικό vardenafil. Ενώ είναι απίθανο, είναι πιθανό ότι ένα άτομο μπορεί να είναι αλλεργικό στο Vardenafil και συνεπώς δεν μπορεί να πάρει συνταγή αυτού του φαρμάκου στο σώμα του.

Μερικές προειδοποιήσεις

Το Levitra χρησιμοποιείται επίσης σε ορισμένες περιπτώσεις για τη θεραπεία της πνευμονικής αρτηριακής υπέρτασης, οπότε είναι σημαντικό να συζητήσετε εάν λαμβάνετε ήδη κάποιο άλλο φάρμακο που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. Το διπλασιασμό των συνταγών μπορεί να οδηγήσει μόνο σε άσχημα αποτελέσματα, γι 'αυτό είναι πολύ σημαντικό να συζητήσετε αυτό το θέμα με το γιατρό σας προτού ζητήσετε χρόνο συνταγογράφησης. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί αν παίρνετε επί του παρόντος οποιαδήποτε είδη ψυχαγωγικών φαρμάκων που εμπίπτουν στην κατηγορία ενός "νιτρικού" Είμαι βέβαιος ότι ο γιατρός σας μπορεί να σας δώσει μια πλήρη λίστα αυτών αλλά αν γνωρίζετε για ένα γεγονός ότι παίρνετε κάτι σαν νιτρικό αμύλιο ή "poppers" που θα μπορούσατε να βάζετε σε σοβαρό κίνδυνο, μη συζητώντας το με το γιατρό σας κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας.

Μην αναμιγνύετε με νιτρικά

Δεδομένου ότι το Levitra είναι επίσης ένα φάρμακο που πέφτει με τη σφαίρα των νιτρικών, συνδυάζοντας αυτό με άλλο νιτρικό άλας μπορεί να σας προκαλέσει μια πολύ επικίνδυνη πτώση της αρτηριακής πίεσης. Εάν είστε ανήλικος και δυστυχώς βιώσετε τα συμπτώματα του ΕΔ (κάτι που δυστυχώς συμβαίνει σε κάθε ηλικία σεξουαλικής ωριμότητας), θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό το φάρμακο δεν πρόκειται ποτέ να εγκριθεί σε κάποιον που δεν είναι τουλάχιστον 18 ετών της ηλικίας, εκτός από αυτό που πηγαίνει καρύδια! (δεν υπάρχει λογοπαίγνιο) και μιλήστε σήμερα με το γιατρό σας για να πάρει τη ζωή σας πίσω στο δρόμο!

Δημοσιεύθηκε από Μαρκέτος Αλέξανδρος

Γιατρός από την Αθήνα. Έχω τελειώσει το Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

7 Σχόλια

  1. Είχα έναν όρχι αφαιρεθεί εξαιτίας του προχωρημένου καρκίνου των όρχεων. Μου είπαν ότι θα μπορούσα να επαναλάβω τη σεξουαλική μου ζωή με έναν όρχι. Δεν ήμουν σε θέση να πάρω μια στύση που ήταν η ίδια. Οι στύσεις μου είναι πολύ αδύναμες μετά από αυτή τη διαδικασία. Είναι κάτι που με ενοχλεί.

  2. Ο φίλος μου πάσχει από στυτική δυσλειτουργία. προκαλεί απογοήτευση στη σχέση μας περισσότερο γι 'αυτόν από μένα. Του προκαλεί πόνο και αμηχανία. Τον προκαλεί να λιποθυμεί κατά τη διάρκεια της συνουσίας και τον αναγκάζει να μην μπορεί να εκσπερματίσει. Μερικές φορές το σπέρμα του εμφανίζεται στα ούρα του μετά την επαφή, επειδή πυροδοτεί πίσω στην ουροδόχο κύστη του. Του προκαλεί απογοήτευση και είναι συχνά θυμωμένος μετά από την επαφή, τον κάνει να αισθάνεται λιγότερο από τον άνθρωπο και τον κάνει να νιώθει κατάθλιψη. Έχει υποστεί αυτό εδώ και 2 χρόνια. Είναι σχετικά νέος και αυτό είναι παράξενο που πάσχει από αυτό.

  3. Το χειρότερο πράγμα για τη στυτική δυσλειτουργία δεν είναι αυτό που κάνει σε σας, είναι αυτό που κάνει στη σχέση σας. Όταν θέλετε πραγματικά να παρακαλώ τη γυναίκα σας και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι 'αυτό. Βλέποντας το βλέμμα της απογοήτευσης στα μάτια της σε κάνει να αναρωτιέσαι πόσο περισσότερο μπορείτε να κρατήσετε χωρίς να θέλει κάποιον άλλο. Θα κάνατε τίποτα για να είστε ο άνθρωπος που ήσαστε.

  4. Έζησα στυτική δυσλειτουργία όταν βρισκόμουν στη Ρώμη. Δεν είχα κοιμηθεί για αρκετές ημέρες. Χρησιμοποίησα πολλά σκληρά φάρμακα όπως η κοκαΐνη και η ηρωίνη. Βρήκα μια παροδική που θα με επιτρέψει να σεξουαλώ μαζί της για ναρκωτικά. Προσπάθησα να κληρονομήσω και δεν μπορούσα να παραμείνω όρθιος. Ήταν το πιο ενοχλητικό μέρος του ταξιδιού μου.

  5. Η στυτική δυσλειτουργία επηρεάζει ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών παγκοσμίως. Ήμουν ένας άνθρωπος που υπέφερε από αυτό το πρόβλημα για κάποιο χρονικό διάστημα. Εν μέσω τόσων αμφιβολιών, κατέληξα να βρίσκω τη λύση. Η αιτία ήταν η έντονη επιθυμία να ευχαριστήσω τον σύντροφο ανά πάσα στιγμή, αυτός ο παράγοντας δεν με άφησε να χαλαρώσω και ήταν τεταμένος.

  6. Ο σύντροφός μου, αν και στα 30 του, υπέφερε από στυτική δυσλειτουργία. Όταν με έφερε στο σπίτι μετά από την ημέρα μας για να κάνει σεξ, δημιούργησε έναν τόσο περίεργο αέρα όταν δεν ήταν σε θέση να γίνει όρθιος και έγινε απογοητευμένος από τον εαυτό του και εξήγησε πόσο αμηχανία ήταν. Με διαβεβαίωσε ότι ήταν πολύ ελκυσμένος σε μένα και ήθελε να έχει μια καλή βραδιά μαζί, αλλά ότι δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα για μένα. Ξαπλώσαμε το υπόλοιπο βράδυ βλέποντας μια ταινία και κοιμόμαστε, αλλά ήταν μια απογοήτευση.

  7. Η στυτική δυσλειτουργία είναι η αδυναμία ενός ανθρώπου να επιτύχει και να διατηρήσει επαρκή στύση του πέους για να καταστήσει δυνατή την ικανοποιητική σεξουαλική δραστηριότητα. Μπορεί να είναι ένδειξη ενεργών χρόνιων ασθενειών ή ακόμα και ψυχολογικών προβλημάτων που επηρεάζουν την ποιότητα ζωής των ασθενών και των συνεργατών τους. Η αποτυχία να υπάρχει επαρκής στύση δεν μεταφράζεται πάντοτε σε στυτική δυσλειτουργία, αλλά εάν αυτό συμβαίνει συχνά, είναι ιδανικό να συμβουλευτείτε έναν ουρολόγο για σωστή αξιολόγηση.

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *