Αγορά καμάρρα στην Ελλάδα
Αγορά καμάρρα στην Ελλάδα

Το Kamagra oral jele είναι ένα από του στόματος φάρμακο στύσης που είναι ιδανικό για ηλικιωμένους άνδρες, οι οποίοι μπορεί να έχουν δυσκολία στην κατάποση μεγάλων χαπιών. Είναι η φαρμακευτική μορφή του Sildenafil. Δεδομένου ότι πολλοί ηλικιωμένοι άνθρωποι υποφέρουν από στυτική δυσλειτουργία και επίσης από δυσφαγία (δυσκολία στην κατάποση), αυτή η στοματική ζελέ είναι η λύση και για τα δύο προβλήματα. Επιπλέον, μια μορφή πηκτής είναι πιο διακριτική, για όσους προτιμούν την προστασία της ιδιωτικής ζωής σε σχέση με προβλήματα στύσης. Οι σεξουαλικοί συνεργάτες δεν θα παρατηρήσουν τίποτα από τα συνηθισμένα Το τζελ είναι συμπαγές και έρχεται με τη μορφή φακελίσκου, με ευχάριστη γεύση φρούτων. Μπορεί να αποθηκευτεί ως οποιοδήποτε άλλο φάρμακο, αν και πρέπει να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Το Kamagra μπορεί να λαμβάνεται σε δόσεις των 50 mg ή 100 mg, αν και συνιστάται στους άντρες ηλικίας άνω των 65 ετών να λαμβάνουν μόνο 25 mg.

Το τζελ δεν πρέπει να χρησιμοποιείται περισσότερο από μία φορά την ημέρα και δεν πρέπει να λαμβάνεται από αυτούς που είναι αλλεργικοί στο Sildenafil.

Ενώ η γέλη δεν προκαλεί αυθόρμητη διέγερση, με διέγερση μπορεί να επιτευχθεί στύση. Ο στοματικός ζελέ Kamagra δεν πρέπει να λαμβάνεται με αλκοόλ ή χυμό γκρέιπφρουτ. Το ζελέ απορροφάται στο στόμα και ενεργοποιείται σε περίπου 30 λεπτά. Το καλύτερο είναι να παίρνετε το τζελ μία ώρα πριν από το σεξ και το αποτέλεσμα θα διαρκέσει τέσσερις ώρες. Αυτό το φάρμακο προορίζεται μόνο για άνδρες, ηλικίας άνω των δεκαοκτώ ετών και όχι για γυναίκες. Αυτό το φάρμακο δεν πρέπει να λαμβάνεται με νιτρογλυκερίνη (σε οποιαδήποτε μορφή, δηλ. Ψεκασμό, δισκία, αλοιφή ή πάστα), δινοτρυγική ισοσορβίδη ή μονοτονικό άλας, επειδή μπορεί να προκαλέσει κρίσιμη χαμηλή αρτηριακή πίεση. Αυτοί που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο, ίνωση, νόσο του Peyronie, διαβήτη, αμφιβληστροειδίτιδα και άλλες κληρονομικές παθήσεις των ματιών θα πρέπει να συμβουλευτούν το γιατρό τους πριν χρησιμοποιήσουν αυτό το φάρμακο. Ορισμένες πιθανές παρενέργειες από τη χρήση αυτού του φαρμάκου είναι η κεφαλαλγία, η ελαφρά ζάλη, η ναυτία, ο προσωρινός πόνος, ο καρδιοπαλμός, η διάρροια, η θολή όραση και η έκπλυση του προσώπου. Ωστόσο, αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι συνήθως προσωρινές. Οι ασθενείς με ιστορικό έλκους στομάχου, σοβαρές ασθένειες της καρδιάς, του ήπατος, των νεφρών, αναβλήθηκαν στο έμφραγμα του μυοκαρδίου ή εγκεφαλικό επεισόδιο στο πρόσφατο παρελθόν, φλεβική θρόμβωση στους πνεύμονες, αρρυθμία, υψηλή ή χαμηλή αρτηριακή πίεση (ιδιαίτερα ελεγχόμενη ανεπαρκώς), στενοκαρδία, οι διαταραχές, η αυξημένη χοληστερόλη και η αναιμία πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό τους πριν πάρετε αυτό το φάρμακο.

Οι διαφορετικές δοσολογίες μπορούν να επηρεάσουν διαφορετικά τους ανθρώπους.

Θα πρέπει να συμβουλευτείτε γιατρό εάν ληφθούν μαζί με Kamagra τα ακόλουθα φάρμακα: πραζοσίνη, τεραζοσίνη, αλφουζοσίνη κλπ., Αντιμυκητιασικά, αντιπηκτικά, βήτα-αναστολείς, σιμετιδίνη, ερυθρομυκίνη, φοσαμπρεναβίρη, atazanavir, tipranavir, ritonavir και αντιεπιληπτικά φάρμακα. Το Kamagra μπορεί να αγοραστεί στο διαδίκτυο από οποιοδήποτε έγκριτο φαρμακείο. Παρόλο που η Kamagra δεν έχει εγκριθεί από το FDA, περιέχει το ίδιο δραστικό συστατικό που είναι στο Sildenafil και λειτουργεί ταχύτερα από τα χάπια. Διατίθεται σε επτά διαφορετικές γεύσεις φρούτων και παράγεται από ινδική φαρμακευτική εταιρεία που ονομάζεται Ajanta Pharma. Το Kamagra μπορεί να αγοραστεί χωρίς ιατρική συνταγή.

Δημοσιεύθηκε από Μαρκέτος Αλέξανδρος

Γιατρός από την Αθήνα. Έχω τελειώσει το Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of