Viagra σε απευθείας σύνδεση στην Ελλάδα

Μία κατάσταση που επηρεάζει ένα πλήθος ανδρών είναι φυσικά ανδρική φαλάκρα. Η ανδρική φαλάκρα ξεκινά φυσικά με τη σταδιακή μείωση των μαλλιών και συνήθως καταλήγει να επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου. Για πολλούς από αυτούς που επηρεάζονται από την ανδρική φαλάκρα, θα αισθάνονται λιγότερο σίγουροι για τον εαυτό τους και θα έχουν αύξηση στα επίπεδα άγχους που σχετίζονται με την προσωπική τους εμφάνιση. Συνήθως η ανδρική φαλάκρα επηρεάζεται από το επίπεδο DHT που εμφανίζεται φυσικά μέσα στο σώμα. Το DHT είναι μια φυσική ορμόνη του σώματος που θεωρείται ότι συμβάλλει στην τριχόπτωση όταν υπάρχει σε αυξημένα επίπεδα. Μπορεί να εκπλαγείτε όταν γνωρίζετε ότι το DHT δεν είναι γνωστό ότι επηρεάζει τα μαλλιά σε άλλα μέρη του σώματος και απλώς στο τριχωτό της κεφαλής.

Υπάρχουν φυσικά φάρμακα που είναι διαθέσιμα για τη θεραπεία της ανδρικής φαλάκρα σε ένα τέτοιο φάρμακο είναι το Propecia.Αγορα Βιαγκρα Με Αντικαταβολη

Το Propecia δρα μειώνοντας την ποσότητα DHT που βρίσκεται μέσα στο σώμα, προκειμένου να προωθήσει την πιο αργή τριχόπτωση καθώς και την αναγέννηση των μαλλιών. Όπως μπορείτε να φανταστείτε το Propecia προορίζεται μόνο για ενήλικες άνδρες. Αυτό το φάρμακο δεν προορίζεται για χρήση από γυναίκες ή παιδιά και δεν πρέπει να γίνεται σε καμία περίπτωση. Όταν παίρνετε αυτό το φάρμακο, είναι σημαντικό να το παίρνετε τακτικά και να μην ξεχνάτε τις δόσεις. Αναμένεται να το παίρνετε περίπου την ίδια ώρα κάθε μέρα για να επιτύχετε αποτελέσματα, με αυτό είπε ότι είναι σημαντικό να είστε βέβαιοι να τηρήσετε αυτό το πρόγραμμα και να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και θα μπορείτε να τηρήσετε.

Είναι γνωστό ότι μπορεί να χρειαστούν έως και τρεις μήνες για να παρατηρήσετε πραγματικά ένα όφελος όταν χρησιμοποιείτε το Propecia, οπότε είναι απολύτως φυσιολογικό εάν δεν παρατηρήσετε καμία διαφορά για μερικές εβδομάδες.

Εάν θέλετε να σταματήσετε να παίρνετε το Propecia, το σώμα θα αρχίσει να ρυθμίζει το επίπεδο DHT πίσω στο σημείο που ήταν πριν, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διατηρήσετε το φάρμακο για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα. Συνήθως θα χάσετε οποιοδήποτε από τα μαλλιά που αποκτήσατε εντός περίπου 12 μηνών εάν σταματήσετε να παίρνετε το φάρμακο. Μερικοί άνδρες έχουν σημειώσει ότι έχουν μειωμένη επιθυμία όσον αφορά τη σεξουαλική δραστηριότητα και μπορεί να μην έχουν αρκετά απόδοση όπως έχουν συνηθίσει. Σημειώνεται επίσης ότι σε ορισμένα άτομα μπορεί να υπάρχει μείωση της ποσότητας σπέρματος που απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια του σεξ. Είναι απίθανο να εμφανιστεί η σοβαρή αλλεργική αντίδραση κατά τη χρήση του φαρμάκου, αν και είναι δυνατό και εάν συμβεί, είναι σημαντικό να ζητήσετε άμεση ιατρική βοήθεια. Άλλα πράγματα που πρέπει να προσέχετε περιλαμβάνουν πόνο στους όρχεις, αδυναμία ούρησης, διόγκωση του μαστού, κατ 'αποκοπή άνοδο του μαστού και της θηλής. Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το φάρμακο μπορεί να απορροφηθεί μέσω του δέρματος, οπότε είναι βέλτιστη πρακτική να μην το χειριστείτε από οποιαδήποτε γυναίκα που είναι έγκυος ή ίσως προσπαθεί να μείνει έγκυος καθώς μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με το παιδί. Μιλάμε με το γιατρό σας και θα εξετάσουν τυχόν πιθανούς παράγοντες κινδύνου που βλέπουν για εσάς βάσει του ιατρικού σας ιστορικού. Λαμβάνονται επίσης υπόψη οι αλληλεπιδράσεις με τα ναρκωτικά με οτιδήποτε λαμβάνετε.

Δημοσιεύθηκε από Μαρκέτος Αλέξανδρος

Γιατρός από την Αθήνα. Έχω τελειώσει το Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

3 Σχόλια

  1. Αρχίζω να χάνω τα μαλλιά μου στα μέσα της δεκαετίας του '40 … Ο γιατρός μου συνέστησε να το χρησιμοποιήσει για δύο φορές την ημέρα, την ημέρα 4 Αρχίζω να παρατηρώ ότι τα μαλλιά μου δεν έπεσαν όσο πριν, και σε περίπου 90 ημέρες, ξεκινάω ψάχνοντας τα αποτελέσματα. για τις 180 μέρες, τα μαλλιά μου φαίνονται τουλάχιστον 40% περισσότερο από πριν!

  2. Αισθάνομαι ότι οι άντρες δεν πρέπει να παίρνουν propecia γιατί το όλο θέμα είναι να φαίνεσαι καλός και αν δεν είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου τότε δεν έχει σημασία πώς μοιάζεις. Πιστεύω ότι όσοι το παίρνουν όμως, θα πρέπει να πάρουν ένα περιορισμένο ποσό λόγω των παρενεργειών όπως η στυτική δυσλειτουργία και η κατάθλιψη.

  3. Ο γαμπρός μου έχασε τα μαλλιά του πολύ γρήγορα στα τέλη της δεκαετίας του '20. Άρχισε να χρησιμοποιεί propecia και έχει πραγματικά περιορίσει και σχεδόν σταμάτησε κάθε περαιτέρω απώλεια μαλλιών. Είναι πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα και είναι ανοιχτός για το πώς τον βοήθησε. Η γυναίκα του είναι επίσης πολύ χαρούμενη.

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *