Propecia: Μελέτη του συσχετισμού μεταξύ της λήψης του φαρμάκου και της αυτοπεποίθησης

Viagra σε απευθείας σύνδεση στην Ελλάδα

Ο μέσος άνθρωπος χάνει περίπου 100 θυλάκια μαλλιών την ημέρα. Αυτό είναι φυσιολογικό και για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτές οι τρίχες μεγαλώνουν ξανά. Ωστόσο, για περίπου το 20% των ανδρών και ορισμένων γυναικών που ζουν στην Ελλάδα, αυτές οι τρίχες έχουν χαθεί.Propecia In Greece

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι χάνουν τα μαλλιά τους. Για μερικούς ανθρώπους οφείλεται στη γενετική για άλλους μπορεί να είναι μια ασθένεια. Θα μπορούσε ακόμη και να είναι μια κακή διατροφή και άσκηση. Σήμερα θα καλύψουμε τα διάφορα συμβάντα πίσω από την τριχόπτωση και πώς φάρμακα όπως το Propecia μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε ένα τόσο διαδεδομένο πρόβλημα.

Εάν η οικογένειά σας έχει ιστορικό τριχόπτωσης, δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό που μπορείτε να κάνετε για να το αποτρέψετε.

Αυτό το είδος της τριχόπτωσης ξεκινά σχεδόν πάντα με μια υποχωρούμενη γραμμή μαλλιών, ακολουθούμενη από αραίωση στο στέμμα του τριχωτού της κεφαλής. Άλλες μορφές τριχόπτωσης δεν έχουν άμεσο μοτίβο. Για παράδειγμα, ένας άντρας με ιστορικό φαλάκρας στην οικογένεια θα παρατηρήσει συμπτώματα χρόνια πριν προκληθεί μόνιμη βλάβη. Όσοι δεν έχουν οικογενειακό ιστορικό θα βιώσουν ξαφνική και ταχεία τριχόπτωση. Εάν έχετε ιατρικά προβλήματα όπως ο διαβήτης, ο λύκος ή ακόμη και τα προβλήματα του θυρεοειδούς. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσετε σημαντική απώλεια μαλλιών.

Ανεξάρτητα από την αιτία της απώλειας μαλλιών σας, μπορεί να αντιμετωπιστεί εάν πιάσει νωρίς.

Η απώλεια μαλλιών μπορεί ακόμη και να αντιστραφεί στα πιο προχωρημένα στάδια, αλλά εάν αρχίσετε να λάμψετε στην κορυφή οι πιθανότητες είναι μικρές. Το Propecia είναι μια από τις καλύτερες θεραπείες για την τριχόπτωση. Το Propecia είναι ένα φάρμακο που έχει σχεδιαστεί για τη θεραπεία της τριχόπτωσης στους άνδρες. Είναι ενδιαφέρον ότι αρκετά Propecia μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να σταματήσει η καλοήθης ανάπτυξη του προστάτη. Το φάρμακο διατίθεται με τη μορφή δισκίου που καταπιεί εύκολα και απαιτεί συνταγή για χρήση. Πως λειτουργεί, λοιπόν?

Το Propecia λειτουργεί αναστέλλοντας συγκεκριμένα το σχηματισμό της Dihydro-testosterone που επηρεάζει την ανάπτυξη των μαλλιών.

Όλοι οι άντρες παράγουν αυτόν τον τύπο τεστοστερόνης και μέχρι την ηλικία των 50 άνω των μισών από εμάς θα παρατηρήσουμε τις επιπτώσεις του. Το φάρμακο συμβάλλει στην πρόληψη της φαλάκρας στο 99% αυτών που χρησιμοποιούν Propecia. Μελέτες και έρευνες δείχνουν ότι λίγο περισσότερο από τα δύο τρίτα των ανδρών μεγαλώνουν νέα μαλλιά. Δυστυχώς, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα στο Propecia που πρέπει να σας γνωστοποιήσουν. Νομίζω ότι το πιο προφανές είναι ότι μόλις σταματήσετε να παίρνετε το Propecia χάνετε όλη την προστασία του. Αυτό σημαίνει ότι τα μαλλιά σας θα αρχίσουν να αραιώνονται και θα πέσουν επειδή το σώμα σας παράγει πάλι Dihydro-testosterone.

Άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν ζάλη και πρήξιμο στα χέρια ή τα πόδια.

Σε σπάνιες περιπτώσεις, οι άνδρες έχουν αναφέρει ανικανότητα και απώλεια ενδιαφέροντος για σεξ. Ανέφερα νωρίτερα ότι το Propecia ήταν πολύ προσιτό. Μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε σε ένα μήνα για το Propecia. Παρόλο που μπορεί να απαιτεί συνταγή, το Propecia συνήθως δεν καλύπτεται από ασφάλιση, οπότε πιθανότατα θα πληρώνετε από την τσέπη σας. Ευτυχώς δεν είναι υπερτιμημένο. Στην πραγματικότητα, εάν κάνετε αγορές στο διαδίκτυο, πιθανότατα θα το βρείτε φθηνότερο από το εύρος τιμών που ανέφερα προηγουμένως. Εάν αρχίζετε να βλέπετε σημάδια τριχόπτωσης μην περιμένετε! Συζητήστε με το γιατρό σας σήμερα και ρωτήστε τους για το Propecia.

Δημοσιεύθηκε από Μαρκέτος Αλέξανδρος

Γιατρός από την Αθήνα. Έχω τελειώσει το Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

6 Σχόλια

  1. Είμαι μόλις 22 ετών και φαλακρώνομαι. Φανταστείτε πόσο δύσκολη είναι ήδη η ζωή. Τότε πήρα το Propecia και τα μαλλιά μου μεγάλωσαν ξανά, αλλά τότε το πουλί μου δεν λειτούργησε πια. Η ζωή μου είναι κόλαση. Ανταλλάξαμε ένα πρόβλημα για το άλλο.

  2. Ήμουν 40 όταν τα μαλλιά μου άρχισαν να φεύγουν. τότε άρχισα να παίρνω αυτό το φάρμακο και υπήρχαν τρομερές παρενέργειες με αυτό. Έχω πάρει πίσω τα μαλλιά μου, αλλά όχι χωρίς το κόστος ενός πόνου στο στομάχι

  3. Ήταν ένα σοκ που τα μαλλιά μου ξεκίνησαν στα τέλη της δεκαετίας του '20. Δεν έχασα χρόνο, μιλώντας στο γιατρό μου για το τι πρέπει να κάνω. Συνέστησε το Propecia. Αποκωδικοποίησα για να το πάρω και παρατήρησα μετά από 6 μήνες ότι η γραμμή των μαλλιών μου δεν υποχωρούσε. Θα εξετάσω το ενδεχόμενο λήψης Propecia για την αναστολή της τριχόπτωσης.

  4. Κατά τη διάρκεια των κολεγίων μου, άρχισα να τονίζω πολλά για τον φόρτο εργασίας μου. Έκανα πλήρη απασχόληση ως αναλυτής δεδομένων και επίσης πήγαινα σχολείο με πλήρη απασχόληση τα σαββατοκύριακα. Ζούσα αυτόν τον αγχωτικό τρόπο ζωής για 2 εξάμηνα γιατί χρειαζόμουν τα χρήματα για να φροντίσω την άρρωστη μητέρα μου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχανα τα μαλλιά μου από το άγχος. Άρχισα να συνειδητοποιώ τον εαυτό μου. Η κατάθλιψη έπαιξε ρόλο. Τότε ανακάλυψα για το Finasteride και άρχισα να το παίρνω για 5 χρόνια. Άρχισα να βλέπω τα μαλλιά μου να μεγαλώνουν μέσα σε ένα χρόνο χρήσης. Η εμπιστοσύνη μου επέστρεψε. Τελείωσα το σχολείο. Η μαμά μου έγινε καλύτερη. Δεν τονίζω πια. Έχω μια εντελώς νέα ζωή.

  5. Το Propecia περιέχει ένα φάρμακο που ονομάζεται finasteride. Μπορεί να απαιτείται καθημερινή χρήση ενός φαρμάκου finasteride 1 mg τουλάχιστον τρεις μήνες προτού εμφανιστούν οφέλη όσον αφορά την αναγέννηση των μαλλιών. Αυτό είναι πολύ ανεπιθύμητη ενέργεια ως απώλεια ενδιαφέροντος για σεξ, ανώμαλη εκσπερμάτωση, αδυναμία, ζάλη κ.λπ. Μπορεί να χρειαστούν 3 έως 6 μήνες για να αναπτυχθεί το πλήρες αποτέλεσμα.

  6. Αισθάνομαι αρκετά ντροπιασμένος για τα αραιωμένα μαλλιά μου και αποφάσισα να δοκιμάσω το Propecia Χρειάζεται λίγος χρόνος για να βοηθήσω και υπάρχουν μερικές παρενέργειες, αλλά ο σύντροφός μου είναι πεπεισμένος ότι λειτουργεί. Θα το δοκιμάσω λίγο περισσότερο για να δω τον εαυτό μου.

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *